Arbejdsulykke på Klosterparkvej, bilist rammer husmur på Kirkevangen og narkokørsel afsløret på Nykøbingvej

Profilbillede

Arbejdsrelateret ulykke på Klosterparkvej, Kalundborg

Klokken 06.41 blev en mand skadet under sit arbejde på Klosterparkvej i Kalundborg, hvilket resulterede i, at en ambulance blev kaldt til stedet.

En 49-årig mand fra Litauen var blevet skadet og blev fløjet til Rigshospitalet med en lægehelikopter. Han blev indlagt til undersøgelse og behandling for potentielle knoglebrud, men var ikke i livsfare.

Politiet informerede Arbejdstilsynet, som sammen med politiet undersøgte et stillads, hvorfra den skadede var faldet flere meter ned. Resultatet af undersøgelserne vil indgå i myndighedernes vurdering af, om nogen kan holdes ansvarlige for ulykken.

Trafikulykke på Kirkevangen, Gørlev, Kalundborg

Klokken 14.56 forulykkede en bilist og ramte en husmur på Kirkevangen i Gørlev, hvilket førte til, at en ambulance blev sendt til stedet.

Politiet fastslog, at en 18-årig mand fra Slagelse havde mistet kontrollen over sin bil på Kirkevangen mod syd, hvorefter han ramte en husmur, inden bilen stoppede i det nordgående spor på Kirkevangen.

Den 18-årige blev undersøgt af ambulancepersonalet, men var tilsyneladende uskadt.

Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, som politiet blot registrerede omstændighederne for.

Narkokørsel på Nykøbingvej, Føllenslev, Kalundborg

Klokken 17.15 blev en 30-årig kvinde fra Eskebjerg anklaget for narkokørsel i den personbil, som politiet havde stoppet på Nykøbingvej i Føllenslev.

Den 30-årige havde deltaget i en narkometertest, der viste, at hun var påvirket af narkotika under kørslen. Hun blev kortvarigt anholdt og fik taget en blodprøve til yderligere undersøgelse for euforiserende stoffer. Hun vil høre mere fra politiet, når analysen er klar.

Kilde: "Arbejdsulykke på Klosterparkvej: Mand fløjet til Rigshospitalet""Bilist rammer husmur på Kirkevangen: 18-årig mand uskadt""Narkokørsel afsløret på Nykøbingvej: 30-årig kvinde anholdt"