Brian Mørk går 'Langt over Grænsen' i Kalundborg

dato

Fredag den 20. september 2024 kl. 19:00 byder Kalundborg Hallerne velkommen til en aften med grænseoverskridende humor, når Brian Mørk præsenterer sit nye one man-show 'Langt over Grænsen'. Showet lover at være det farligste og mest provokerende, komikeren nogensinde har lavet.

Brian Mørk er kendt som en af Danmarks mest kontroversielle komikere, og i sit nye show 'Langt over Grænsen' tager han endnu en gang fat på emner, der kan få mange til at spærre øjnene op. Efter en opsigtsvækkende dom ved byretten i Holstebro, hvor en mand blev idømt fængsel for racistiske vittigheder, har Brian Mørk besluttet at udfordre grænserne for, hvad man kan sige på en scene.

Et show uden censur
Brian Mørk lover, at showet vil være en times tid med jokes, der fornærmer alt og alle - og ikke mindst får folk til at grine. Han mener, at humor er en essentiel måde at håndtere verdens ondskab og grusomhed på, og at det er vigtigt at kunne grine af sig selv.

"Det her er Danmark - og ikke et diktatur, hvor man kan lukke ned for udsagn og jokes, man ikke bryder sig om," siger Brian Mørk. Showet vil derfor indeholde jokes om alt fra racisme til minoriteter som trans- og homoseksuelle samt handicappede, og det vil også rette skytset mod ham selv.

Opvarmning og mad inden showet
Showets premiere finder sted i Pakhus 11 ved Langelinie i København, hvor Masoud Vahedi står for opvarmningen. I Kalundborg Hallerne er der mulighed for at nyde en lækker middag inden showet. Menuen består af grillet tyndstegsfilet, BBQ marineret grillet kyllingebryst, melonsalat med fetaost, sommerslaw med spidskål og nye rødbeder, halve bagte kartofler, flødekartofler og hjemmebagt kage.

Praktisk information
Dato: Fredag den 20. september 2024
Tid: 19:00 (Mad serveres fra kl. 17:30)
Sted: Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg
Entré: 215-450 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut