Cykelstyrt på Hestehaven og Sønderødvej: To hændelser på én dag

Profilbillede
dato

Cyklister væltede i Kalundborg

Onsdag formiddag modtog politiet to henvendelser fra alarmcentralen om cyklister, der var væltet under kørsel, hvilket resulterede i tilkald af ambulance.

Klokken 07.28 væltede en kvinde med et barn på sin cykel af uoplyste årsager på vej op ad en bakke på Hestehaven i Kalundborg. Ambulancetjenesten behandlede kvinden, der ikke havde pådraget sig alvorlige skader ved ulykken. Politiet har ingen information om barnet.

Den næste henvendelse om en væltet cyklist kom klokken 11.50, da en forbipasserende på Sønderødvej, Sønderød, Ruds-Vedby, fandt en mand liggende i en vejgrøft ved siden af sin cykel.

Manden, en 68-årig fra Dianalund, var væltet, da han som cyklist var kommet for langt ud mod vejkanten, hvilket resulterede i, at han væltede og kom til skade. Han blev kørt til skadestuen i ambulance for at blive undersøgt og eventuelt behandlet for sine skader.

I begge tilfælde har politiet ingen information om, at andre trafikanter har været involveret i ulykkerne, og derfor har politiet ikke foretaget yderligere handlinger i disse sager baseret på de givne omstændigheder.

Kilde: "Cykelstyrt på Hestehaven og Sønderødvej: To hændelser på én dag"