Danseunderviser til Musisk Skole Kalundborg - Skab magien med moderne dans

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Vi søger en engageret, dynamisk og fagligt dygtig danseunderviser, med kompetencer indenfor den moderne dans. Det er vigtigt, at du har erfaring med undervisning af børn og unge og kan arbejde kreativt og skabende med kroppen i undervisningen.

Undervisningen vil foregå i Musisk Skoles lokaler tirsdage på Skovbrynet 55 i Kalundborg. Der undervises 36 gange pr. sæson.

Undervisningsrelaterede opgaver, samt øvrige opgaver som f.eks. optrædener, workshops, pædagogiske- og personaledage kan forekomme på andre ugedage - og i andre fysiske rammer end Musisk Skoles. Dette aftales og afstemmes med skolens ledelse i god tid og i henhold til sæsonårsplanen.

Om Musisk Skole

Musisk Skole Kalundborg underviser hovedsagelig børn og unge i alderen 0-25 år, bosiddende i Kalundborg kommune, men kan derudover tilbyde undervisning til voksne. Musisk Skole leverer en bred vifte af undervisningstilbud inden for musik samt dans og animation - baseret på høj professionel kvalitetsundervisning af uddannede medarbejdere.

Undervisningen omfatter så vidt muligt alle instrumentgrupper, såvel rytmiske som klassiske genrer, samt instrumental-/vokalundervisning, sammenspil, animation og dansetilbud. Musisk Skole har 23 ansatte.

Din profil

Vi forventer

  • At du har dokumenteret uddannelse inden for dans og udtryk
  • At du har erfaring med danseundervisning og børn i alderen primært 6-15 år
  • At du er tydelig og anerkendende i dialogen med børn og de unge
  • At du er stabil og ved sygdom er behjælpelig med at finde vikar
  • At du kan undervise på dansk

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde

  • En særdeles aktiv, kunstnerisk og fagligt kompetent medarbejderstab
  • En ledelse der er åben for dine ideer og projekter med eleverne
  • Et tæt og inspirerende samarbejde med engagerede, kvalitetsbevidste og humørfyldte kolleger
  • En velrenommeret Musisk Skole, samt eget hus med gode fysiske rammer og faciliteter.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til musikskoleoverenskomsten indgået mellem KL og FMM.

Stillingen tiltrædes pr. 1. august 2024.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Musisk Skoles leder Heidi Holme Bjerborg på tlf. 5182 6452 / mail: heidi.bjerborg@kalundborg.dk

Du kan ligeledes få et indtryk af Musisk Skole via vores hjemmeside www.musiskskole.dk

Ansøgning

Ansøgning, samt oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og evt. referencer, sendes via ansøgningslinket i dette opslag senest 27. maj 2024 kl. 12.

Ansættelsesudvalget udvælger herefter kandidater til stillingen og samtaler afholdes efter aftale.

Om os

I Kalundborg Kommune er vi optaget af, at vores borgere, virksomheder, foreninger og institutioner får den bedst tænkelige service. Det kan vi kun levere hvis vi har dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor er vi dedikeret til at støtte medarbejdernes personlige og faglige udvikling, og sikre en dynamisk og fleksibel arbejdsplads.

Hos os er medarbejderne med til at gøre en forskel hver dag, sammen med ca. 3500 kollegaer.  Kalundborg Kommune er placeret i noget af Danmarks smukkeste natur – og er samtidig hjemsted for en række af de industrier der bidrager mest til den danske økonomi – med vægt på biotech- og energiproduktion.
Der bor cirka 49.000 mennesker i Kalundborg Kommune, som også er hjemsted for flere og flere uddannelser, der er med til at understøtte udviklingen i kommunen.

Du kan læse mere om Kalundborg Kommune som arbejdsplads Vores medarbejdere (kalundborg.dk), finde generelle oplysninger om Kalundborg Kommune (Flyt til Kalundborg) eller lytte til vores podcast-serie Karriere på Kalundborgsk Podcast (kalundborg.dk)

 Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Borgerservice, Klosterparkvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054158

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet