Designerstole stjålet fra møbelfabrik i Kalundborg

Profilbillede
dato

I går aftes blev 20 designerstole stjålet fra en møbelfabrik på Røsnæsvej i Kalundborg. Indbruddet blev anmeldt kl. 22.24, og politiet efterforsker nu sagen med hjælp fra videoovervågning, der har fanget to indbrudstyve på film.

De stjålne designerstole er særligt genkendelige, da de alle bærer fabrikkens firmanavn brændemærket på sig. Videoovervågningen viser to mænd, begge med hvid hudfarve og almindelig kropsbygning, iført sort maskering og mørkt tøj. Den ene mand havde sorte sko med en hvid kant langs bunden, mens den anden bar en sort jakke med hætte, mørke bukser med en hvid stribe langs siden af benet, og hvide sko. De flygtede fra stedet i en hvid Ford Transit varebil med tildækkede nummerplader, efter at have brudt en dør op med et koben for at få adgang til fabrikken.

Politiet opfordrer nu offentligheden til at kontakte dem på telefon 114, hvis de har set de to mænd eller den hvide varevogn, ved hvor de stjålne stole befinder sig, eller får tilbudt at købe nogle af de unikke designerstole.

Kilde: Politiets Døgnrapport