Døgnrapporten i Kalundborg: tirsdag den 24. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Kalundborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Glentevej, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Falkevej, Køge
Gullandsstræde, Roskilde

Spiritus og narkokørsel – Kalundborg

Kl. 09.35 blev en 46-årig mand fra Mørkøv anholdt og sigtet for spirituskørsel i en varebil, da han blev standset på Kirkemosevej i Føllenslev. En test med alkometeret viste, at han havde en promille på mere end 0,5, så han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 11.01 standsede en patrulje en 22-årig kvinde fra Fårevejle St., som kørte ad Egemarkevej i Føllenslev. Kvinden havde aldrig taget et kørekort, så hun blev sigtet for kørsel uden førerret og rutinemæssigt testet med narkometeret, som gav positivt udslag for kokain. Den 22-årige blev anholdt, sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. Herefter blev hun løsladt. Bilen havde den 22-årige lånt, så ejeren blev sigtet for at overlade føringen til en person uden kørekort.

De sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i deres sager, når resultatet af blodprøverne kommer.

Bil taget for 5.gangs kørsel uden kørekort – Hedelandsvej, Roskilde

Kl. 12.50 kørte en patrulje ved haveforeningen Hvilen i Roskilde, da en personbil kom kørende imod dem. Betjentene besluttede at standse bilen rutinemæssigt på Hedelandsvej, hvor de traf føreren, en 28-årig mand fra Roskilde, som havde et kørselsforbud. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da det var femte gang den 28-årige kørte uden førerret i samme bil, så politiet beslaglagde bilen, som den 28-årige havde lånt af et familiemedlem. Bilens ejer blev orienteret om beslaglæggelsen, som hun ønskede forelagt retten, der nu skal tage stilling til, om politiets indgreb var retmæssigt.

Motorcykel kørte op bag i bil – Roskildevej, Solrød Strand

Kl. 13.53 skete et sammenstød imellem en motorcykel og en personbil, da bilen bremsede op for at svinge til højre på Roskildevej lige før krydset ved Solrød Landsby. Motorcyklisten, en 54-årig mand fra Jægerspris, opdagede for sent at bilen foran bremsede ned for at svinge, og han kunne ikke nå at stoppe. Den 54-årige motorcyklist forsøgte derfor at undvige indenom, men ramte ind i bagenden på bilen, der blev ført af en 33-årig mand fra Odense. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor motorcyklisten blev taget med til kontrol på sygehuset. Han slap fra uheldet med knubs og skader på motorcykel og bil. Politiet registrerede uheldet, som spærrede vejen kortvarigt indtil køretøjerne var fjernet.

Ukrudtsbrænder satte ild til carport – Ådalen, Regstrup – Holbæk

Kl. 14.36 kørte politi og brandvæsen til brand i en carport i et villakvarter i Sdr. Jernløse i Regstrup. Husejeren havde været i gang med ukrudtsbrænderen omkring carporten, og kort efter kom der røg og flammer fra carportens træbeklædning. Han forsøgte at slukke ilden med vandslangen uden held, da ilden spredte sig til taget. Brandvæsnet kom frem og fik bugt med flammerne, som også nåede at lave skader på naboen skur, som grænser op til carporten. Der skete ikke skade på huset i forbindelse med branden og ingen personer kom noget til. Politiet optog rapport om brandsagen, hvor husejeren blev sigtet for at overtræde beredskabslovens regler om uforsigtighed med ild.

Narkobilister stoppet – Greve

Kl. 16.30 kørte politiet til Hundige efter en anmeldelse om en bil, som kørte usikkert. En 19-årig mand fra Greve blev standset i en personbil på Hundigevej ved Lillevangsvej, hvor det viste sig, at han aldrig havde taget et kørekort. Han var desuden narkopåvirket, så han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 17.45 sigtede og anholdt politiet en 28-årig mand fra Ishøj for narkokørsel på Lillevangsparken i Greve. En færdselspatrulje standsede ham ved et supermarked, hvor han blev testet med narkometeret, som viste at han var påvirket under kørslen. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Nu venter politiet på resultatet af blodprøverne, hvorefter de sigtede kan forvente at høre mere i deres sager.

Spiritusuheld på knallert – Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 19.44 anmeldte bekymrede borgere, at en mand var styrtet på en knallert på Elverdamsvej ca. 100 meter nordøst for Grimshøjvej. Politiet kørte til Elverdamsvej, hvor knallertføreren var begyndt at gå fra uheldsstedet. Patruljen tilbageholdt manden, en 54-årig mand fra lokalområdet, som var påvirket af spiritus. Han deltog i en alkometertest som viste, at hans promille var væsentlig over det tilladte. Knallertføreren blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Han var sluppet uskadt fra styrtet på knallert, og blev løsladt efter at have afgivet blod. Nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter den 54-årige vil høre mere i sagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler