Færdselsuheld på Tranevej: Lægehelikopter tilkalt

Profilbillede
dato

Kl. 11.40 slog personale fra hjemmeplejen alarm, fordi de havde kontakt til en mandlig bilist, der havde påkørt flere biler, og som tilsyneladende ikke havde det så godt.

Politiet kørte til Tranevej i Høng, hvor en 48-årig mand fra Høng blev tilset af ambulancepersonale, der vurderede, at hans tilstand var så alvorlig, at en lægehelikopter skulle tilkaldes.

Den 48-årige blev kort efter i lægehelikopteren fløjet til undersøgelse på et hospital i Odense, hvor han blev indlagt til behandling primært for et ildebefindende, men også for mindre skader som følge af uheldet, han var impliceret i.

Politiet fik klarlagt, at den 48-årige i en personbil var kørt ad Tranevej mod øst og havde strejfet en modkørende personbil med en kvindelig fører og to børn, hvorefter en parkeret bil var blevet ramt frontalt. Den parkerede bil var blevet skubbet baglæns og havde ramt to parkerede biler i en privat indkørsel på Tranevejs nordlige side. 

Den 48-årige var i sin bil fortsat videre ad Tranevej mod øst og var til sidst kørt ind i en husmur på en privat adresse i den sydlige side af Tranevej.

Ingen øvrige trafikanter kom til skade ved uheldene, men politiet tilkaldte en bilinspektør for at undersøge omstændighederne ved disse påkørsler.

Den 48-årige var uden for livsfare efter de indledende undersøgelser på sygehuset, men politiet fik rutinemæssigt udtaget blodprøver af ham til analyse af, hvorvidt han kunne være påvirket af enten alkohol eller euforiserende stoffer under kørslen.

Politiet afventer nu både analyseerklæringerne fra blodprøverne og bilinspektørens erklæring, før det kan afgøres, hvad der videre skal ske i sagen.
Kilde: Politiets Døgnrapport