Harmonikasammenstød på Bjerge Landevej

Profilbillede

Trafikuheld - Bjerge Landevej, Gørlev Sj. - Kalundborg

Klokken 14.10 blev politi og ambulance sendt til Bjerge Landevej, hvor flere bilister var indblandet i et harmonikasammenstød.

Ingen af de involverede parter blev skadet i uheldet, der fandt sted under kørsel mod nord. En 28-årig mand fra Høng havde ikke været tilstrækkelig opmærksom under kørslen, hvilket resulterede i, at han påkørte bagenden af den forankørende bil, som blev skubbet frem i en tredje bilist. Som følge af sammenstødene blev en kantpæl ramt og ødelagt.

Politiet noterede blot omstændighederne og parterne i sammenstødet.

Kørsel under påvirkning af alkohol/narkotika uden kørekort mv. - Kalundborgvej, Snertinge - Kalundborg

Klokken 17.48 modtog politiet en henvendelse fra en opmærksom bilist, der bemærkede en anden bilists usikre kørsel i en personbil på Kalundborgvej i østlig retning i Snertinge.

En patrulje blev sendt til området og fik kontakt til og stoppede uden dramatik den pågældende personbil, hvor en 42-årig mand fra Ruds-Vedby sad bag rattet. Han havde ikke noget kørekort, da han ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet i juni 2023.

Den 42-årige blev desuden sigtet for både spiritus- og narkokørsel, da politiet vurderede ham til at være påvirket ud over det tilladte. I forbindelse med en kortvarig anholdelse blev der taget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så han kan nu forvente at høre mere fra politiet, når analyseresultaterne er klar.

Kilde: "Harmonikasammenstød på Bjerge Landevej: Ingen skadet" og "Kørsel uden kørekort og under påvirkning: 42-årig mand anholdt"