Hashfund på knallertfører: Politiet slår ned på narkotika

Profilbillede
dato

Overtrædelse af loven om euforiserende stoffer - Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Klokken 08.50 stoppede politiet en 51-årig mand fra Kalundborg, der kørte på en knallert på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg.

Under kontrol fik politiet mistanke om, at manden havde euforiserende stoffer på sig.

Mistanken blev bekræftet, da politiet fandt 20 gram hash på manden, som blev konfiskeret som bevis i sagen om overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Manden var ikke påvirket af stoffer, så han blev ikke sigtet for noget i forbindelse med hans kørsel på knallerten. Han kan dog forvente at høre fra politiet senere, når sagen om hashbesiddelsen skal afgøres.

Kørsel under påvirkning af narkotika og i frakendelsestiden - Gørlev Landevej, Høng - Kalundborg

Klokken 10.11 stoppede politiet en personbil under en rutinekontrol på Gørlev Landevej i sydlig retning ved Høng. Bag rattet sad en 41-årig mand fra Gørlev Sj., der ikke kunne fremvise et kørekort, da han tidligere var blevet frakendt retten til at køre. Manden deltog i en narkometertest, der viste, at han var påvirket af cannabis under kørslen. Han blev derfor sigtet for kørsel under påvirkning af narkotika og fik taget en blodprøve til yderligere undersøgelse for euforiserende stoffer. Da bilen tilhører en anden end den 41-årige, undersøger politiet nu, om bilejeren kan sigtes for at have ladet en person, der ikke lovligt kunne køre, føre bilen.

Kilde: "Indbrud på Kåstrupvej: Politiet efterforsker""Hashfund på knallertfører: Politiet slår ned på narkotika""Kørsel i frakendelsestiden: Narkopåvirket mand stoppet bag rattet"