Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Kalundborg - onsdag den 18. november

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Kalundborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Målrettet færdselsindsats – Stensbjergvej, Køge

Færdselsafdelingen foretog tirsdag formiddag i tidsrummet kl. 09.00 – 11.00 en målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken. Indsatsen foregik på Stensbjerg og omfattede bl.a. også en måling af bilisternes hastighed, idet højest tilladte hastighed er 50 km/t ad Stensbjerg. Resultatet af indsatsen blev, at tre bilister blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, og yderligere 11 bilister kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t. Af disse 11 kørte de 10 så hurtigt, at de ud over en bøde også vil blive præsenteret for et klip i kørekortet. Færdselsafdelingen fortsætter med målrettede indsatser andre steder i politikredsen i anledning af den landdækkende indsats mod uopmærksomhed i trafikken i denne uge.

Utryghedsskabende mand – Klint, Nykøbing Sj. – Odsherred

Sent tirsdag formiddag fik politiet flere bekymrende henvendelser om en 40-årig mand, der ifølge anmelderne havde en adfærd, der virkede utryghedsskabende over for andre. Endvidere kom han med verbale trusler mod andre, hvorfor politiet rykkede ud til området i et forsøg på at finde manden. Det lykkedes først på eftermiddagen at få kontakt til manden, som politiet vurderede til at kunne klare sig selv uden at være til fare for andre. Han blev dog gjort opmærksom på sin uhensigtsmæssige adfærd, hvilket han efter egne oplysninger arbejdede med. Politiet fandt ud fra de fremkomne oplysninger ikke grundlag for at foretage yderligere.

Overtrædelse af COVID-19-regler – Ahlgade, Holbæk

Kl. 12.13 anmodede personalet på en cafe politiet om assistance, idet to kvinder, der stod op ved skranken, men ikke var iført mundbind. Trods flere opfordringer ønskede de to kvinder ikke at iføre sig mundbind jf. COVID-19-reglerne for ophold på en restauration. Tillige var kvinderne begyndt at filme personalet på cafeen. Politiet kørte til cafeen og fik identificeret dem som en 39-årig kvinde uden fast bopæl og en 41-årig kvinde fra Regstrup. Kvinder fortsatte med at filme også politiets tilstedeværelse, medens politiet forsøgte at få klarlagt, om kvinderne af forskellige årsager kunne være undtaget for brug af mundbind. Politiet vurderede, at kvinderne ikke var fritaget for brug af mundbind under deres ophold på cafeen, så politiet sigtede dem for manglende brug af mundbind. Da politiet kort efter ville forlade stedet, stillede den ene kvinde sig i vejen, så døren på patruljebilen ikke kunne lukkes, hvilket medførte, at politiet efter opfordringer om at flytte sig måtte bruge den fornødne magt til at få kvinden væk, så patruljen kunne forlade stedet. De to kvinder kan nu se frem til at modtage en bøde i anledning af sigtelserne.

Færdselsuheld – Teglovnsvej / Valdemarsgade, Ringsted

Kl. 13.58 var to bilister stødt sammen i krydset Teglovnsvej-Valdemarsvej, så en ambulance var sendt til stedet. Uheldet skete, efter at en 38-årig kvinde fra Ringsted var kørt i en personbil ad Valdemarsgade mod nord frem til krydset ved Teglovnsvej, hvor hun ville svinge til højre ad Teglovnsvej. Da hun var kørt frem over vigelinjen, blev hun på bilens venstre side påkørt af en varebil, hvis fører trods nedbremsning ikke kunne undgå påkørsel af kvindens bil. Føreren af varebilen var en 28-årig mand fra Ringsted, som blev tilset på skadestuen, men han var ligesom den kvindelige fører sluppet fra uheldet med diverse knubs. Politiet optog rapport om uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Eskilstrupvej / Lestrupvej, Ulstrup, Vig - Odsherred

Kl. 16.25 fik politiet anmeldelse om, at to biler var stødt sammen i krydset Eskilstrupvej / Lestrupvej og endt ude på en mark. Uheldet skete, da en 25-årig kvinde fra Store-Merløse i en personbil var kørt ad Lestrupvej mod sydvest i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset ved Eskilstrupvej. Hun fortsatte ud i krydset og blev her påkørt af en anden personbil ført af en 61-årig kvinde fra Nørre-Asmindrup. Hun kørte ad Eskilstrupvej mod nordvest og endte som følge af sammenstødet ud på en mark sammen med den 25-åriges bil. Den 61-årige blev skønnet påvirket af alkohol under kørsel, så hun blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, hvorefter hun vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er analyseret. Den 25-årige kan også forvente at høre fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af vigepligtsbestemmelserne i færdselsloven. Begge parter slap fra uheldet med diverse knubs.

Færdselsuheld – Køgevej / Salløvvej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 17.43 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i lyskrydset Salløvvej – Køgevej, hvor to bilister var stødt sammen og havde som følge heraf beskadiget en lyssignalstander. Det viste sig, at en 55-årig mand fra Gadstrup fra Snoldelev Bygade kørte mod vest og ligeud i krydset for grønt lys gennem lyskrydset mod Salløvvej. Under passage af lyskrydset stødte han sammen med en 41-årig kvinde fra Køge, der kørte ad Køgevej mod syd i den hensigt at fortsætte ligeud i lyskrydset. En lyssignalstander blev ramt, så politiet tilkaldte en tekniker til at tage sig af skaden på den. Politiet optog rapport om uheldet for at få klarlagt, om kvinden kan mistænkes for ikke at have respekteret lyssignalerne i lyskrydset.

Tre personer skudt og bil brændt – Nørre Alle / Eskebjergvej, Kalundborg

Se udsendt pressemeddelelse tirsdag aften.
Se endvidere pressemeddelelse udsendt onsdag formiddag.
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler