Mistænkt spirituskørsel på Svallerup Landevej: 58-årig mand anholdt

Profilbillede

Initiativ mod social dumping - ingen sager - Kalundborg

Udlændingeafdelingen ved Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte tirsdag formiddag kontrol på fem arbejdspladser i restaurationsbranchen (serverings- og spisesteder) i den sydlige del af Kalundborg kommune.

Kontrollen fokuserede på udenlandsk arbejdskraft og havde til hensigt at undersøge, om der var ulovlig arbejdskraft på de pågældende steder.

10 personer blev kontrolleret, men alle havde deres papirer i orden, så politiet fandt ikke anledning til at tage yderligere skridt over for hverken arbejdstager eller arbejdsgiver.

Denne kontrolindsats var en del af politiets initiativ sammen med andre myndigheder mod social dumping i forskellige brancher, hvor udenlandsk arbejdskraft ofte er ansat.

Spirituskørsel - Svallerup Landevej, Svallerup, Kalundborg

Kl. 03.46 anholdt politiet en 58-årig mand fra Slagelse på grund af en mistanke om spirituskørsel i den varebil, han kørte på Svallerup Landevej i nordlig retning ved Kalundborg.

Den 58-årige blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve til yderligere undersøgelse for alkohol og vil blive informeret om sagens videre forløb, når analyseerklæringen er klar.

Kilde: Politiets Døgnrapport