Oplev en aften med comedy og freestylerap i Kalundborg

dato

Kom til en uforglemmelig aften på SKØL Brygkompagni, når Mikkel With og Fresco byder på en time fyldt med grin og improviserende freestylerap. Torsdag den 10. oktober kl. 20:00 kan du opleve de to komikere, der kombinerer klassisk comedy med deres unikke stil.

Lille Fredag med Mikkel With og Fresco
De to nye talenter på comedy-scenen, Mikkel With og Fresco, har hurtigt fundet hinanden gennem deres fælles humoristiske træk. Med en kæk og kolde fra kassen-attitude, samt en god portion selvironi, har de slået sig sammen for at skabe et minishow, der kombinerer klassisk stand-up comedy med improviserende freestylerap.

En time med skål og grin
Showet varer en time og inkluderer en kort pause. Publikum kan forvente en aften fyldt med latter og overraskende øjeblikke, når de to komikere går på scenen og leverer deres unikke blanding af humor og musik.

Praktiske informationer
Dato: Torsdag den 10. oktober 2024
Tid: Kl. 20:00
Sted: SKØL Brygkompagni, Skibbrogade 55 tv., 4400 Kalundborg
Entré: 75 kr
Aldersgrænse: 15 år

Bemærk, at der tages forbehold for ændringer i programmet. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af aflysning af showet. Husk at dobbelttjekke dato og spilletid, når du køber billetter. Vær opmærksom på, at SKØL Brygkompagni forbeholder sig retten til at afvise gæster, der er berusede eller forstyrrer under showet, uden refusion af billetter.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut