Seneste regnskab fra WERTHS EL ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

WERTHS EL ApS i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde WERTHS EL ApS en bruttofortjeneste på 5,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERVÆRKSTEDET.DK ApS i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 34.709 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERVÆRKSTEDET.DK ApS en bruttofortjeneste på 13,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTOHALLEN. KALUNDBORG A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTOHALLEN. KALUNDBORG A/S en bruttofortjeneste på 9,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 0 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REVISIONSFIRMAET OBSEN & NIELSEN A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -86.715 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REVISIONSFIRMAET OBSEN & NIELSEN A/S en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SUNDBY-BOHN ApS i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 529.108 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SUNDBY-BOHN ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler