Støtteperson til elev med særlige behov på Årby skole: Skab en tryg og udviklende hverdag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Støtteperson til elev i vores sprogklasse.

Sprogklassen på Årby skole søger en praktisk og personlig hjælper til en skøn, glad og dejlig pige på 6 år med mild infantil autisme, udtalevanskeligheder og en medfødt hjertefejl. 

Først og fremmest søger vi en anerkendende og mødestabil person, som på en god og naturlig måde kan hjælpe uden at overtage styringen og være god til at se behov for hjælp. Som personlig hjælper bliver man en fast del af en klasse, så det er afgørende, at man som person er en engageret og udadvendt person med stærk relationskompetence i forhold til både elever og kollegaer.

På skolen vægter vi oplevelsen af faglig trivsel for alle vores elever, med grobund i trygge og tillidsfulde fællesskaber på skolen, som giver lyst til at lære, mod til at deltage og til at trives og udvikles. Derfor er det afgørende, at du kan genkende dig i dette, og kan understøtte dette arbejde i det fællesskab, som du måtte være i.

Vores elev har brug for støtte til sin motoriske og sproglige udvikling. Hun har brug for tæt, vedvarende kontakt og en person, der har særlig bevågenhed ift. at aflæse hendes fysiske tilstand og tage hendes puls. Hun har særligt brug for hjælp til at få drukket nok i løbet af dagen, i spisesituationer, hjælp i klassen og i frikvarter. Hun træner på at blive helt klar til at gå på toilettet selv, når hun starter i sprogklassen efter sommerferien.

Der vil være en oplæringsperiode til du er helt tryg i opgaven.

Lidt om os:

Sprogklassen er et skoletilbud til børn i den skolepligtige alder, der på baggrund af sproglige vanskeligheder er visiteret til sprogklassen, der har hjemme på Årby skole. Sprogklasserne går fra børnehaveklassen og til 2. klasses niveau.

Da sprogklassen er et skoletilbud, er der undervisningspligt, og undervisningen tilrettelægges efter folkeskoleloven og undervisningsministeriets fælles mål.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med børnehaveklasselederen og en-to logopæder i tilbuddet. Foruden disse er der ansat en lærer og tilknyttet 2 pædagoger til tilbuddet. Disse planlægger og udfører den daglige undervisning i såvel sprog som fagfaglighed.

Din profil

Vi forventer, at du;

  • Har evnen til at forstå og sætte dig i pigens sted, og udvise respekt og omsorg.
  • Kan indgå i et positivt tværfagligt samarbejde.
  • Kan skabe den altafgørende gode relation, der skal til for at kunne støtte pigens udvikling.
  • Er pålidelig og loyal overfor pigen og hendes behov.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder;

  • Et godt arbejdsmiljø,
  • En inspirerende arbejdsplads og faglige udfordringer.
  • Engagerede og ansvarsbevidste kolleger og god portion humor.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 27 timer ugentligt fra den 1. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Nete Maegaard på telefon 20 33 91 05.

Ansøgning

Ansøgningsfrist tirsdag den 25. juni 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 27. juni 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om os

I Kalundborg Kommune er vi optaget af, at vores borgere, virksomheder, foreninger og institutioner får den bedst tænkelige service. Det kan vi kun levere hvis vi har dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor er vi dedikeret til at støtte medarbejdernes personlige og faglige udvikling, og sikre en dynamisk og fleksibel arbejdsplads.

Hos os er medarbejderne med til at gøre en forskel hver dag, sammen med ca. 3500 kollegaer.  Kalundborg Kommune er placeret i noget af Danmarks smukkeste natur – og er samtidig hjemsted for en række af de industrier der bidrager mest til den danske økonomi – med vægt på biotech- og energiproduktion.
Der bor cirka 49.000 mennesker i Kalundborg Kommune, som også er hjemsted for flere og flere uddannelser, der er med til at understøtte udviklingen i kommunen.

Du kan læse mere om Kalundborg Kommune som arbejdsplads Vores medarbejdere (kalundborg.dk), finde generelle oplysninger om Kalundborg Kommune (Flyt til Kalundborg) eller lytte til vores podcast-serie Karriere på Kalundborgsk Podcast (kalundborg.dk)

 Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Borgerservice, Klosterparkvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069449

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet