Truende butikstyv i Kalundborg: Stjal kniv og efterlod spor af hash

Profilbillede

Butikstyv optrådte truende - Algade, Gørlev Sj. - Kalundborg

Klokken 18.55 modtog politiet en anmeldelse fra et supermarked. Anmeldelsen drejede sig om en mand, der havde opført sig truende over for personalet, da de mistænkte ham for at have stjålet en kniv. Da manden blev konfronteret med mistanken ved kassen, reagerede han truende og sagde, at han havde en kniv.

Han gik mod personalet og forlod derefter butikken uden at betale for kniven, han var mistænkt for at have stjålet. Politiet fik via supermarkedets overvågning en formodning om, hvem den mistænkte kunne være. Tidligere på dagen havde politiet besøgt den mistænkte i forbindelse med en uoverensstemmelse med en kvindelig bekendt i Gørlev.

Den mistænkte var ikke hjemme, men på hans adresse fandt politiet den stjålne kniv, som matchede den kniv, der var stjålet fra supermarkedet. Under ransagningen fandt politiet også en lille mængde hash, som blev konfiskeret som bevis i en sag om overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Den mistænkte henvendte sig senere selv til politiet. En 28-årig mand fra Gørlev Sj. blev herefter anholdt for ulovlig besiddelse af hash samt for røveri i forbindelse med kniven på grund af hans adfærd over for personalet ved kassen. Kniven havde en værdi på 127 kr., og den 28-årige kan nu forvente at høre mere fra politiet i forbindelse med sigtelserne.

Kilde: Politiets Døgnrapport