Vanvidsbilist anholdt efter hæsblæsende jagt gennem byen

Profilbillede
dato

En 26-årig mand fra lokalområdet forsøgte natten til torsdag at undslippe politiet i en højhastighedsjagt, der endte med et sammenstød med et el-skab.

Politiet forsøgte at standse en personbil kl. 02.51, men føreren af bilen valgte i stedet at trykke speederen i bund og stikke af. Jagten førte gennem byens gader, hvor bilen på et tidspunkt nåede hastigheder op til 140 km/t.

Biljagten, der inkluderede farlige manøvrer såsom at køre over for rødt lys på Vænget og nå høje hastigheder på Klosterparkevej, Holbækvej og Rubjerg Alle, endte brat, da bilen ramte et el-skab på Nørre Alle.

Den 26-årige fører af bilen viste sig at være påvirket af alkohol over det tilladte, og en narkometertest afslørede tilstedeværelse af kokain, amfetamin og cannabis i hans blod. Manden blev anholdt og medtaget til udtagning af en blodprøve.

Den unge mand sigtes nu for flere overtrædelser af færdselsloven samt for kørsel i påvirket tilstand. På grund af den ekstreme adfærd på vejen, beslaglægges hans bil med henblik på konfiskation som følge af vanvidskørsel.

Kilde: Politiets Døgnrapport