Voldelig butikstyv blev varetægtsfængslet for røveri i supermarked på Elmegade

Profilbillede
dato

Kl. 15.32 slog personalet og en butikskontrollant alarm til politiet, idet en tilbageholdt udenlandsk mand, som de mistænkte for butikstyveri, havde angrebet dem i forbindelse med tilbageholdelsen. Manden var dog nu pacificeret og befandt sig i et supermarked i Elmegade i Kalundborg.

Politiet fik i supermarkedet kontakt til en ædru, 43-årig mand fra Georgien, som blev anholdt i sagen.

Den 43-årige havde taget to flasker whisky og to flasker rom til en samlet værdi på 620 kr. med sig gennem kassen uden at betale herfor. Han blev af en 39-årig mandlig butikskontrollant standset ved udgangen og taget med til et kontor, hvor den 43-årige angreb butikskontrollanten og bl.a. spyttede på ham i et forsøg på at flygte med de stjålne varer.

Sammen med personalet fik butikskontrollanten pacificeret den 43-årige, hvis adfærd blev vurderet til at være et forsøg på røveri på grund af det voldelige overfald i forsøget på at slippe væk med de stjålne varer.

Efter afhøring til sagen forblev den 43-årige i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden søndag fremstillede ham i et grundlovsforhør i retten, hvor dommeren besluttede, at den 43-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 19. december 2023.
Kilde: Politiets Døgnrapport