Voldelig trafikepisode på Eskebjergvej: Mand slået med svensknøgle

Profilbillede
dato

En uenighed i trafikken på Eskebjergvej eskalerede voldsomt, da flere mænd endte i slagsmål, hvilket resulterede i, at en 27-årig mand fra byen blev slået i hovedet med en svensknøgle.

Hændelsen fandt sted efter en sammenstød mellem en bilist og en motorcyklist under en overhalingsmanøvre. Den 19-årige bilist og en motorcyklist kom i klammeri, hvilket førte til, at den 27-årige motorcyklist og en anden motorcyklist kørte efter bilisten for at konfrontere ham.

Den 19-årige bilist ringede til sin far for assistance, som ankom til stedet med venner. Situationen udviklede sig hurtigt til et fysisk opgør, hvor en 27-årig mand fra byen blev slået i hovedet med en svensknøgle. En ambulance blev tilkaldt, og den 27-årige blev efterfølgende undersøgt på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han ikke havde pådraget sig kritiske skader.

En 53-årig mand fra byen blev anholdt på stedet og sigtet for grov vold. Politiet afhørte flere vidner til hændelsen og tog den sigtede med på stationen til yderligere afhøring. Trods den alvorlige anklage, blev der ikke fundet grundlag for at fremstille den 53-årige i grundlovsforhør, og han blev derfor løsladt samme aften. Han kan dog forvente et retsligt efterspil.

Kilde: Politiets Døgnrapport