Voldsomt butikstyveri på Elmegade i Kalundborg: To mænd anholdt

Profilbillede

Politiet modtog kl. 17.11 en anmeldelse fra et supermarked om to mænd, der var mistænkt for butikstyveri og havde udvist vold mod en mandlig butikskontrollant under deres flugt.

Mændene var tilbageholdt, og politiet blev sendt til supermarkedet for at undersøge situationen.

Butikskontrollanten havde observeret, at mændene havde stjålet tre flasker gin til en samlet værdi af ca. 500 kr. De forlod stedet uden at betale, og butikskontrollanten og personalet tilbageholdt dem.

Før politiet ankom, lykkedes det mændene at flygte, men den ene blev kort efter fanget. Den anden mistænkte forsøgte at befri ham ved at slå butikskontrollanten i hovedet. Den anden mistænkte flygtede, men blev fundet ved Kalundborg togstation, hvor han igen slog butikskontrollanten. Forbipasserende hjalp butikskontrollanten og kontaktede politiet.

Politiet identificerede de to tilbageholdte som to mænd på 42 og 54 år fra Georgien. De blev anholdt og taget til politistationen i Roskilde for afhøring med hjælp fra en tolk i sager om røveri og vold.

Fredag vil anklagemyndigheden fremstille de to mænd i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.

Kilde: Politiets Døgnrapport