Allround jobformidler/rådgiver til Jobcenter Kalundborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Jobcenter Kalundborg opnormerer på sygedagpengeområdet

Allround Jobformidler/rådgiver til Jobcenter Kalundborg

Har du indgående kendskab til beskæftigelsesområdet og erfaring inden for sygedagpengeområdet, hvor arbejdsfastholdelse er i centrum.

Jobcenter Kalundborg søger 1 ny kollega, 37 timer pr. uge med tiltrædelse senest 1. februar 2024.

Afdeling Fastholdelse varetager sagsbehandling/jobformidling indenfor sygedagpenge, jobafklaringsforløb, revalidering, ressourceforløb, og ledighedsydelse. Derudover, ansvarlig for Kommunens Rehabiliteringsteam samt to tværgående driftsindsatser (IPS og Sammen med familien). I teamet er der ca. 42 medarbejdere, fordelt på rådgivere, Jobformidlere, konsulenter og 2 faglige koordinatorer.

I sygedagpengegruppen arbejder vi meget med fokus på det virksomhedsrettede herunder arbejdsfastholdelse, delvise raskmeldinger samt interne virksomhedspraktiker mv.

Stillingen ønskes som kombinationsstilling – hvor du både er rådgiver og jobformidler. Du varetager hele sagen og er tovholder på borgerens forløb. Om det er klassisk myndighed, arbejdsfastholdelse eller iværksættelse af virksomhedsrettede forløb.

Alternativ enten rådgiver eller Jobformidler. Alle opfordres til at søge stillingerne.

Vi tilbyder et stærkt kollegialt sammenhold med mangeårig erfaring og høj etik omkring vores arbejde. Der vil være en mentorordning, det første ½ år af ansættelsen og løbende socialfaglig sparring.

Udvikling bliver en del af din hverdag, da vi løbende justerer indsats efter evidens og erfaringer. Hverdagen er afvekslende med mange forskelligartede arbejdsopgaver, både på Jobcentret men i lige så høj grad på virksomhederne. Jobcenter Kalundborg arbejder ud fra tillidsbaseret ledelse, hvilket betyder høj grad af tillid og frihed under ansvar. Arbejdsglæde og trivsel er vigtig for ledelsen og kollager imellem.

Kørekort og egen bil til rådighed, er et krav.

Arbejdsopgaver:

Jobformidler/rådgiver

 • Opfølgning i sygedagpengesager
 • Arbejdsfastholdelse på virksomhederne
 • Etablering af virksomhedsrettede forløb – kan være på egen virksomhed eller anden
 • Foretage vurdering i forhold til §7, § 21 og 24 (revurdering)
 • Forberede og fremlæggelse af sager for rehabiliteringsteamet
 • Etablering af udviklende virksomhedspraktikforløb herunder opfølgning og udarbejdelse af beskrivelse

Din profil

Vi forventer, du har relevant erfaring indenfor beskæftigelsesområdet, gerne fra sygedagpenge eller Jobafklaring. Det vil være en fordel hvis du er uddannet socialrådgiver/socialformidler/kommunom eller anden tilsvarende uddannelse.

Personlige kompetencer:

 • Som person er det vigtigt, at du er udadvendt og kan indgå i relationer med virksomheder, læger, fagforeninger mv.
 • Du brænder for sygedagpengeområdet
 • Du kan på en empatisk måde indgå i en konstruktiv dialog med vores borgere og samarbejdspartnere
 • Du er robust og vant til at arbejde med mange bolde i luften på samme tid
 • Du kan arbejde med deadlines – da sygedagpengeområdet påkræver dette
 • Du er god til klar og tydelig kommunikation - både skriftligt og mundtligt
 • Du skal kunne trives i et miljø, hvor der til stadighed foregår udvikling og forandring - undertiden med kort varsel
 • Du er både god til teamsamarbejde såvel som selvstændigt arbejde
 • Du har højt humør og god humoristisk sans
 • Du skal kunne arbejde efter fastsatte mål

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

 • For socialrådgivere - Dansk Socialrådgiverforening og for socialformidlere/øvrige – HK.
 • Efter gældende regler.

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Leder af Afdeling Fastholdelse, Pia Johannesen på tlf. 20 52 00 21 - e-mail: pied@kalundborg.dk eller faglig koordinator Lonnie Johansen på tlf. 24 92 98 49 – e-mail lojo@kalundborg.dk

Ansøgning

Skriftlig ansøgning samt oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til nedenstående digitale link. Frist for modtagelse af ansøgning senest d. 14. december 2023. Samtaler afholdes onsdag den 20. december 2023.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Borgerservice, Klosterparkvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949642

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet