Automationsingeniør til AFRY i Kalundborg

Profilbillede
dato

Firmabeskrivelse

Bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en automationsingeniør, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for Life Science.

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi flere end 850 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, Pharma, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter.

Jobbeskrivelse

Du slutter dig til vores team i Kalundborg. Vi har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science - proces, automation, El og instrumentering, industriel IT samt validering i henhold til GMP og GAMP. Sammen med vores kunder konstruerer vi effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for Pharma og Biotech.

Hvad er opgaven?
Du får arbejdsopgaver såsom udarbejdelse af design, programudvikling, indkøring, test og kvalificering af procesløsninger til vores pharma og biotech kunder og bliver således en del af vores tværfaglige projektteams. Helt konkret vil du:

 • Indgå i automations-teamet på kontoret.
 • Arbejde tæt sammen med Proces, El, Instrument og QA-kollegaer.
 • Begå dig i GMP / GAMP miljø
 • Fremstille diverse designdokumentation
 • Programmere i henhold til S88 standarden
 • Teste og kvalificere udarbejdede løsninger
 • Deltage i idriftsættelser onsite

Kvalifikationer

For at trives i jobbet er det nødvendigt, at du kommer med en relevant uddannelse eller anden kvalificerende baggrund samt minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling i farmaceutisk eller medical device industri. Du er serviceminded og forstår at skabe gode relationer til medarbejdere, partnere, leverandører og kunder og så arbejder du lige godt på dansk og engelsk i skrift og tale.

Yderligere oplysninger

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Work-life balance er nøgleord hos AFRY. Det kræver fleksibilitet og forståelse hvilket vi som arbejdsgiver øver os på hver eneste dag. Af andre goder kan vi nævne:

 • varierede og udfordrende opgaver
 • interne udviklingsmuligheder
 • en god pensionsordning og tryg sundhedsforsikring
 • familievenlige og fleksible vilkår
 • kantineordning
 • aktive personaleforeninger og sociale arrangementer

Vi har kun behov for dit CV, men af hensyn til Persondataloven kan du ikke sende det direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Vi har ingen deadline men indsend dit CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner annoncen, når vi har fundet den rette til teamet.

Kontakt
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til Market Area Manager Jens Rasmussen på telefon +45 2210 5479 eller Jens.Rasmussen@afry.com.

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

AFRY Denmark A/S, Hareskovvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004549

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet