Botilbuddet Præstehaven i Kalundborg søger faglige stærke pædagoger, SSAere, og omsorgs- og pædagogmedhjæpere og vikarer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Det Sociale voksenområde Center 1, Afdeling Præstehaven Hus A, Herredsåsen 21-23, 4400 Kalundborg - søger personale på 30-37 timer pr uge. Hvornår du er udannet, er ikke det vigtigste, der er derimod dit menneskesyn og din etik i samspil med borgerne. Vi forventer en empatisk, kreativt tænkende og tillidsfuld kollega.

Du tør udfordrer vores faglighed, så vi sammen kan yde det bedste og give borgerne det allerbedste hverdagsliv, hver dag.

Team 1:

Består af 6 borgere, hvoraf en sidder i kørestol. Borgeren har et stort behov for struktur og gentagelser. Kendskab til mennesker med autisme spektrum forstyrrelse er en fordel. Der er pleje og omsorgsopgaver i teamet.

Team 2:

Borgerne i denne gruppe er meget selvhjulpne de, de skal guides og vejledes i forhold til deres individuelle ønsker og drømme. Borgerne skal udover også vejledes i forhold til deres somatiske udfordringer, herunder diabetes, psykiatriske udfordringer m.m. på en etisk og omsorgsfuld måde. Der er en borger i teamet der er kørestilsbruger.

Team 3:

Teamet består af 6 borger, hvoraf en er kørestol bruger, mens resten er meget mobile. Borgeren har brug for støtte til hverdagslivet, handle, indkøb, aftaler ude i byen. Borgerne har brug for personale der på en etisk og omsorgsfuld måde, kan være behjælpelig med at guide og vejlede i svære problematikker.

Præstehaven

Præstehaven er et bosted hvor der pt. bor 37 borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i større eller mindre grad. Aldersfordelingen er mellem 25-60 år. Størstedelen af borgerne i Præstehaven har et synshandicap.

Vi har åbent alle dage, hele året og døgnet rundt.

Der arbejdes individuelt ud fra borgers mål og ønsker og via observationer, tolkning og kendskab til den enkelte borger, for at borgeren får et godt hverdagsliv.

I Præstehaven

 • Arbejder vi med fælles sprog og fundament – en værktøjskasse til at borgeren oplever sig inddraget i eget liv og værende med til at træffe beslutninger
 • Har vi fagligheden i fokus
 • Bor alle borgere i egen lejlighed, og har behov for støtte eller guidning i alle gøremål i livet
 • Inddrager vi borgerne i deres liv, ud fra borgernes ressourcer og drømme
 • Respekterer vi borgernes ret til selv- og medbestemmelse
 • Får du en grundig introduktion til arbejdet, så tøv ikke selvom du måske er ny uddannet eller uerfaren indenfor området
 • Arbejder vi målrettet og ensrettet via individuelle delmål, stressprofiler, aktivitetsbeskrivelser, som du som kontaktperson er med til at udarbejde
 • Dokumenterer vi det pædagogiske arbejde og computer er en del af vores arbejdsredskaber
 • Forventer vi at du holder dig opdateret omkring hvad der rør sig i vores organisation
 • Deltager man i den årlige borgerferie, diverse fester og arrangementer ud af huset, sammen med borgerne
 • Der forventes at hvis du har kørekort, kører du gerne Præstehavens busser
 • Arbejder vi dag, aften og hver anden weekend

Din profil

Vi forventer at du;

 • Er i stand til at samarbejde på tværs af faggrupper, dag og døgn og kan fastholde at det er borgerens hverdagsliv det er i fokus
 • Er respektfuld over for borger og kollegaer
 • Gerne vil og kan bringe din faglighed og etik i spil, til gavn for borgerne
 • Har godt humør, empati - og humor siger vi ikke nej til
 • Er villig til at deltage i forandringsprocesser med udgangspunkt i den enkelte borger

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst og kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere

Er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kamilla Gundersen 2913 2573.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 15-12-2023

Samtaler afholdes

20-12-2023

De ledige stillinger er i forskellige teams, så angiv i din ansøgning hvilke fokusområder du evt. er interesseret i og hvad du brænder for.

Ansøgning sendes elektronisk via link

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Borgerservice, Klosterparkvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949647

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet