Koordinator til Jobcentret

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Faglig koordinator med godt humør

Jobcenteret i Kalundborg Kommune, afdeling Ydelse og Administration, søger en faglig koordinator til ydelsesområdet. En koordinator som kan holde hovedet koldt, arbejde selvstændigt og som sætter en ære i at bidrage til at afdelingen leverer faglig velkvalificeret og rettidig sagsbehandling til borgerne.

Afdelingen du vil blive en del af, er bestående af en afdelingsleder, to koordinatorer (hvoraf du bliver den ene) samt ca. 35 medarbejdere. Heraf er ca. 17 medarbejdere en del af ydelsesområdet.

Som faglig koordinator vil du have en bred portefølje af opgaver og stor berøring med medarbejdere, hvorfor det er vigtigt, at du har erfaring med ydelsesområdet.

Din faglighed skal i spil, på hele området omkring sagsbehandling og udbetalinger af offentlige forsørgelses- og tillægsydelser tilknyttet beskæftigelsesindsatsen (LAS, SDP og LAB).

Du vil i stort omfang være selvkørende i forholdet til den daglige drift og faglige sparring. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger.

Vi har stort fokus på at arbejde tværfagligt, og skabe gode relationer både i centret og på tværs af hele organisationen, som kommer borgerne til gavn.

Der vil sjældent være dage der er ens, men dine opgaver vil i hovedtræk være:

 • Sparring med sagsbehandlere
 • Koordinering og prioritering af opgaver
 • Samarbejde på tværs af afdelinger med andre fagkoordinatorer
 • Kvalitetssikring af sagsbehandling
 • Igangsættelse og implementering af nye initiativer og arbejdsgange
 • Driftsmæssig sparring med ledelsen

Din profil

Du går på arbejde med ønsket om at give både borgere, virksomheder og kollegaer den bedste version af dig selv og bidrager positivt til både opgaveløsningen og arbejdsmiljøet.

Du ser værdien i at være et serviceorgan, med meget kontakt til både borgere, virksomheder og kollegaer. Både skriftligt, telefonisk og ansigt til ansigt.

Du er detaljeorienteret og kan holde tungen lige i munden. Det du ikke ved, finder du ud af.

Du er ikke typen, der lader dig påvirke af, at verdenen og dermed din opgaveportefølje er foranderlig.

Du har ikke en fast sagsstamme, men det forventes at du kan gå forrest og træde til og sagsbehandle, ved spidsbelastninger i de forskellige teams.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har kendskab til lovgivningen der anvendes i afdelingen, her tænkes primært på sygedagpengeloven, forvaltningsloven, aktivloven, beskæftigelsesindsatsloven, retssikkerhedsloven mv.
 • Har erfaring fra en kommune
 • Har flair for IT
 • Kan udtrykke dig klart og tydeligt - både skriftligt og sprogligt
 • Er løsningsorienteret og handlekraftigt
 • Kan tænke strategisk og er helhedsorienteret

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder at blive en del af en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, med fokus på digitale løsninger.

Vi er lige flyttet i et nyt ydelseshus, for at skabe en bedre sammenhængskraft og få en bredere faglighed, på tværs af ydelserne.

Der er et højt engagement i afdelingen og der vil være en god kvalificeret indflyvning.

Du bliver en del af et fagligt stærkt koordinatorteam på tværs af Jobcentret, som varetager en bred palet af opgaver inden for beskæftigelsesområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Afdelingsleder Nana Elvamann på tlf. 21162460

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 12.06.2023

1. Samtale afholdes forventeligt i uge 25 og 2. samtale forventeligt i uge 26.

Tiltrædelse snarest muligt.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kalundborg Kommune, Holbækvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW4uS2FsdW5kYm9yZy41ODYyNi4xMDYxM0BrbWQuYXBsaXRyYWsuY29t

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840286

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet