Laborant/Laboratorietekniker til Centre for Engineering and Science i Kalundborg

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fagligheden er bred, og spænder fra klassisk kemi, analytisk kemi til molekylærbiologi, mikrobiologi over til procesudstyr og fermentering. Vi har brug for dig, der vil være ansvarlig for drift af laboratorierne for vores uddannelser i Kalundborg. I samarbejde med vores ansvarlige undervisere deltager du i at planlægge, forberede og udføre laboratorieundervisning.

På Professionshøjskolen Absalon har vi et mål om, at de studerende skal mærke deres uddannelse fra første dag. Når de træder ind ad døren, skal de mærke den profession, de er på vej ind i, de skal mærke en særlig uddannelseskultur, hvor fællesskabet med undervisere og andre studerende står stærkt, og endelig skal de mærke en samlet organisation, der sætter studerende først, og som har en stærk og tydelig uddannelsesprofessionalisme. På Campus Kalundborg kommer det til udtryk gennem et godt internationalt studiemiljø med tæt kontakt mellem de studerende og engagerede undervisere i gode fysiske rammer.

Centre for Engineering and Science dækker uddannelserne til Diplomingeniør i bioteknologi, Diplomingeniør i maskinteknologi, Bioanalytiker samt Radiograf. De studerendes arbejde i laboratorier er grundsten for alle uddannelserne. De omhandlede laboratorier i Kalundborg anvendes af uddannelserne Diplomingeniør i Bioteknologi og Bioanalytiker til laboratorie-øvelser og projekter.

Din profil
Du skal være med til at planlægge og udføre laboratorieundervisning på både dansk og engelsk, så det er vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Du har praktisk erfaring med generelt laboratoriearbejde, laboratoriesikkerhed og analytiske metoder. Du har kendskab til sikkerhedskrav og risikovurdering i forhold til kemi, biologiske agenser og GMO. Koordinering af laboratorieaktiviteter vil også være centralt for stillingen.

Kan håndtere data. Apparaterne i vores laboratorier har softwareløsninger, som du kan læse og formidle videre til kolleger og studerende.

Kommunikere på dansk og engelsk. Du skal arbejde med både danske og udenlandske studerende i laboratoriet, så det er vigtigt, at du kan kommunikere på både dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du tager ansvar og arbejder struktureret. Dette er væsentligt, da du skal deltage i udviklingen af laboratorierne, så de hele tiden lever op til nye aktiviteter. Derfor er det også vigtigt, at du er fleksibel og selvmotiverende.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en uddannelse som laborant, laboratorietekniker eller lignende.

Dine arbejdsopgaver
Som ansat i Centre for Engineering and Science får du mange forskellige arbejdsopgaver. Nogle af dem kunne se således ud:

Forberede laboratorieøvelser. Du indgår i et samarbejde om at udvikle og afprøve laboratorieøvelser. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores laboratorieundervisning gennem innovative og gennemtestede forsøg.

Udføre laboratorieundervisning. Herunder ligger der blandt andet planlægning, forberedelse og gennemførelse af laboratorieundervisning i samarbejde med de ansvarlige undervisere. Du skal bl.a. være ansvarlig for at fremstille opløsninger, buffere og medier. Du kan også forvente, at du skal instruere studerende i sikkerhed/instrumentering og protokoller (SOPs).

Vedligeholde udstyr. I vores laboratorier har vi en bred vifte af forskelligt udstyr, som du skal have kendskab til, for at kunne hjælpe til med vedligeholdelsen af det. Det drejer sig blandt andet om HPLC, GC, FT-IR og meget andet.

Sikre et godt arbejdsmiljø i laboratorierne. Du bliver ansvarlig for laboratoriesikkerhed, registrering af kemikalier, arbejdsmiljøet og retningslinjer for arbejdet i laboratorierne.

Dine kolleger
Du bliver ansat i Centre for Engineering and Science, hvor vi i alt er 35 ansatte. Du skal indgå i et team af erfarne undervisere, der underviser på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi og bioanalytikeruddannelsen. Vores team værdsætter høj faglighed og løser opgaver og udfordringer i fællesskab.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område. Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder snarest muligt.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder for diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi Christian Møller Pedersen på tlf.: 7248 1833
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 13. oktober 2023.
  • Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Professionshøjskolen Absalon, Campus Kalundborg, Campus Kalundborg, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912929

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet