Pædagogisk afdelingsleder til Vuggestuen Toppen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Vuggestuen Toppen søger fagligt stærk pædagogisk afdelingsleder med skarpt blik for faglige fællesskaber

Kan og vil du lede den tidlige indsats omkring Kalundborgs allermindste?
Kan og vil du etablere og vedligeholde faglige fællesskaber, der styrker børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse?
Kan og vil du bidrage ind i et ledelsesfagligt fællesskab, hvor helhedsorientering er i fokus?

Så læs endelig videre.

Vuggestuen Toppen, beliggende i Kalundborgs Dagtilbudsområde Nord, søger ny pædagogisk afdelingsleder pr. 1. august 2023. Toppen er normeret til 60 vuggestuebørn og beskæftiger 17 pædagogiske medarbejdere, 4 ungarbejdere og 3 køkkenpersonaler. Køkkenet leverer dagligt økologisk frokost til såvel Toppens børn som naboinstitutionen, Eventyrhuset.

Som pædagogisk afdelingsleder er du ansvarlig for institutionens daglige drift, mens du også har din daglige gang blandt det pædagogisk personale og børnene, som vores fælles faglige hverdag drejer sig om. Du står trygt og sikkert i ledelsesrummet, mens du værdsætter og trives med den nære kontakt i børnehøjde.

Toppens natur som ren vuggestue betyder at tidlig indsats er din naturlige indgang til den pædagogiske hverdag.

Tillidsbaseret ledelse falder dig naturligt og du ved at tydelige rammer er essentielt for psykologisk tryghed. Din tilgang til andre mennesker er præget af indlevelse og du sætter både den ledelsesfaglige og den pædagogiske barre højt.

Kalundborg Kommunes dagtilbudsstrategi er dybt forankret i arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og vi insisterer på god faglig ledelse som nøglen til høj kvalitet i vores dagtilbud. Derfor vil du også have det primære ansvar for den fortsatte implementering og forankring af det fælles pædagogiske grundlag, de pædagogiske læringsmiljøer og det forpligtende forældresamarbejde. Sidstnævnte bliver der rig lejlighed til, da Kalundborgs dagtilbud pr. 1. august overgår fra områdebestyrelse til forældrebestyrelser i de enkelte børnehuse.

Udover områdelederen vil du i Dagtilbudsområde Nord være i tæt samarbejde med 7 andre pædagogiske afdelingsledere, der alle stiller sig til rådighed for sparring og assistance dér hvor lige netop du har behov for en hånd.

I ledergruppen i Dagtilbudsområde Nord har vi fokus på den fælles opgave omkring udviklingen af det samlede område. Vi er optaget af at træffe beslutninger med udgangspunkt i samtykke frem for enighed, ud fra præmissen om, at vi sætter kvalitet i opgaveløsningen over personlige præferencer.

Du finder link til institutionen og Kalundborg kommunes ledelsesgrundlag her: https://kalundborg.dk/kommunen/job-i-kommunen/kommunen-som-arbejdsplads Vuggestuen Toppen (aula.dk)

Du kan læse rapporten fra Toppens seneste pædagogiske tilsyn her: Tilsynsrapporter daginstitutioner (kalundborg.dk)

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte områdeleder Marcus Hjorth Kern på 21347389 eller pædagogisk afdelingsleder i Lupinvejens Børnehave Asta Maria Salomonsen på 20343760. Tag også gerne fat i Asta for at aftale besøg i Toppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningsfrist tirsdag den 20. juni 2023.

Første samtalerunde afvikles mandag den 26. juni 2023 i tidsrummet 10.00 til 15.00. Anden samtalerunde afvikles onsdag den 28. juni 2023 i tidsrummet 10.00 til 15.00. Ved anden samtalerunde vil du blive præsenteret for en case til forberedelse umiddelbart inden samtalen.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kalundborg Kommune, Holbækvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW4uS2FsdW5kYm9yZy43MTQ3MS4xMDYxM0BrbWQuYXBsaXRyYWsuY29t

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840790

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet