Projektleder profil indenfor ingeniør eller naturvidenskab søges til Knowledge Hub Zealand

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Vil du være med til at udvikle og understøtte Skandinaviens førende biotekindustri samt accelerere den grønne omstilling?

Knowledge Hub Zealand ekspanderer og søger derfor endnu en skarp projektlederprofil indenfor ingeniør - eller naturvidenskab.

Hvem er vi?

Store ambitioner og stærkt samarbejde i Biotekbyen Kalundborg.

Knowledge Hub Zealand er en forening og et partnerskab bestående af Region Sjælland, Kalundborg Kommune, Novo Nordisk, Novozymes og en række uddannelsesinstitutioner.

Sammen med Kalundborg Kommune er Knowledge Hub Zealand i gang med en rivende udvikling som uddannelses- og innovationsby, og har ambition om i 2030 at være et internationalt førende centrum for uddannelse, research og innovation indenfor industri 4.0, biotekproduktion og industriel bæredygtighed.

Læs mere på knowledgehubzealand.dk, biotekbyen.dk, Linkedin - Knowledge Hub Zealand og Linkedin - Biotekbyen.

Om stillingen

Vil du være vores tekniske og faglige ekspert på de projekter vi har sammen med industrien i Kalundborg, startups og tekniske universiteter i hele verden? Du kommer til at samarbejde med både erhvervslivet og forskningsmiljøerne i forhold til at få forskningsgenereret viden ud i virksomheder.

Du bliver en vigtig sparringspartner for resten af teamet og særligt på projekter indenfor PtX, life science og biosolutions. Du har en faglig baggrund indenfor fx biologi, life science, proces, innovation, fødevarer, eller automation. Du er nok ingeniør eller naturvidenskabelig profil.

Arbejdsopgaverne spænder bredt og det er en fordel, hvis du trives med en bred vifte af opgaver, store som små.

Din profil

Du er tiltrukket af at blive en del af vores vision og kan se dig selv i ovenstående profil. Du har en stærk ambition om, at projekterne er succesrige, og du drives af at have medindflydelse på retning og resultater. Du er derfor idérig og selvkørende, men besidder også evnen til at lytte og til at sparre professionelt med dine kollegaer og vores mange tætte samarbejdspartnere.

Du trives med frihed under ansvar og vil komme til at arbejde i en kultur, hvor vi lægger vægt på, at der skal være en sund balance mellem arbejde og fritid/familie.

Vi stiller ikke krav til et bestemt uddannelsesniveau, mere til dit personlige drive og din erfaring eller - hvis du er nyuddannet - dine mål og ønsker for din fremtidige karriere. For nogle af stillingernes vedkommende vil betydelig erhvervserfaring og dokumenterede resultater dog være en naturlig del af dine kvalifikationer, lige som et godt mundtligt og skriftligt engelsk er en fordel.

Derfor skal du vælge os

Du vil få en stor kontaktflade til stakeholders i industrien og i uddannelsesverdenen, og du vil blive en del af et team af 15 superdygtige kollegaer og et inspirerende kollegialt sammenhold.

Din stilling og dine ansvarsområder vil i stort omfang blive tilrettelagt efter dine kvalifikationer, ønsker og ambitioner kombineret med vores behov for at sammensætte et stærkt og fleksibelt team i en vækstende og dynamisk organisation.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 18 måneder, med mulighed for forlængelse afhængig af funding. Startdato aftales individuelt.

Der er mulighed for både fuldtids- og deltidsarbejde.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet med god mulighed for hjemmearbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Arbejdssted

Stillingen bliver geografisk forankret i Knowledge Hub Zealand i Kalundborg, i tæt relation til Kalundborg Kommune. Vi har kontorer på Kalundborg Kommunes rådhus, i Biotekparken/ Campus Kalundborg og på DTU i Lyngby.

Hvis du vil vide mere

Kontakt Christian Beenfeldt på 23 82 27 68, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Send din ansøgning via ansøgningslinket i dette stillingsopslag senest 22. maj 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kalundborg Kommune, Holbækvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW4uS2FsdW5kYm9yZy4wODUxNi4xMDYxM0BrbWQuYXBsaXRyYWsuY29t

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841207

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet