Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra MURERMESTER JØRGEN MADSEN A/S og 4 andre lokale virksomheder

MURERMESTER JØRGEN MADSEN A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 732.448 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERMESTER JØRGEN MADSEN A/S en bruttofortjeneste på 5,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOUG TØMRER- OG SNEDKERFIRMA ApS i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 682.247 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOUG TØMRER- OG SNEDKERFIRMA ApS en bruttofortjeneste på 16,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 21,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERFIRMAET BUHR A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 221.835 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERFIRMAET BUHR A/S en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HAU GULVE A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,5 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HAU GULVE A/S en bruttofortjeneste på 6,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KALUNDBORG MOTOR CO. A/S i Kalundborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,7 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KALUNDBORG MOTOR CO. A/S en bruttofortjeneste på 4,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler