Skoleleder til Årby Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Skoleleder med visioner og et stabilt fundament

Kalundborg Kommune har 16 folkeskoler, som alle er et omdrejningspunkt i vores mange lokalsamfund - og for elever, forældre og medarbejdere udgør skolen et væsentligt holdepunkt i hverdagen. Vi søger nu en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som skoleleder på Årby skole.

Vores nye leder skal på den ene side være handlekraftig og struktureret og på den anden side være visionær og passioneret. Altså en leder der kan understøtte sikker drift, samtidig med at du brænder for udvikling, fornyelse og som vil skolen. Og ikke bare skolen men selvfølgelig også SFO’en, som er en vigtig del af hele pakken.

Vi søger en leder, der kan realisere beslutninger og se forældre og personale i øjnene, og som kan implementere beslutninger og insistere på faglig udvikling. Du skal kunne kommunikere ærligt og ”lige ud af posen”, samtidig med at du kan synliggøre skolen internt og eksternt og dermed være synlig for både elever, forældre og personalet. Det kræver nok at du har god portion ledelseserfaring med dig og selvfølgelig en bred praksiserfaring, som giver dig den nødvendige ballast i hverdagen.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan mærke og fornemme medarbejdere og forælders ønsker/behov og have lyst til, så vidt muligt, at modellerer det ind i dagligdagen. Du skal dermed også forstå vigtigheden i at kunne uddelegere opgaver, forpligtigelser og indflydelse. Samtidig med at du skal samarbejde på kryds og tværs - og sætte rammerne for godt forældresamarbejde. Også de forældre og elever, som er i udsatte positioner.

Vi har brug for en skoleleder der er oprigtig interesseret i et godt samarbejde med skolebestyrelsen, som kan udvikle skolen med blik for både proces og resultater, som kan fungere som både empatisk lytter og problemknuser, og som kan se sig selv i en organisation med fokus på holdånd.

Se den fulde job- og personprofil her: Profil Årby skole

Din profil

Vi søger en skoleleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Du skal have undervisningskompetence på folkeskoleområdet. Derudover skal du:

 • Have ambitioner på børnenes vegne ved at skabe resultater via de kompetencer der er brug for
 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog. Du forstår betydningen af at være synlig blandt medarbejdere og elever i undervisning og aktiviteter
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på en skole med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig – og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med medarbejderne – og tage aktivt del i arbejdet omkring børn, forældre og bestyrelsen
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for skolens muligheder og samarbejdsrelationer
 • have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • kunne lade dig inspirere af medarbejderne og samtidig kan lede op, ned og ud
 • være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
 • have ledelseserfaring indenfor skoleverdenen og gerne en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
 • have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde en spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på enheder med gode faciliteter. Området er veldrevet og har lange traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Samtidig tilbyder vi muligheden for at realisere høje faglige ambitioner i tæt samspil med øvrige skoleledere, direktøren for børn og ungeområdet samt kompetente kolleger i fagforvaltningen. Samtidig tilbydes et tværfagligt samarbejde med skolesocialrådgivere, ungdomsuddannelser, SSP, virksomheder og mange flere. Vi har en flad organisation, hvor skolelederne indgår i direkte reference til direktøren. Det giver både muligheder for at indgå i et strategiske samarbejde i hele skolelederkredsen i udviklingen af det samlede folkeskoleområde – og forudsætter samtidig en evne til at lede opad med forståelse for vilkårene i en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes på tjenestemandsvilkår. De ambitioner og krav, der knytter sig til skolelederstillingen, muliggør en lønaftale på omkring 580.000 kr. årligt. Dertil kommer pension. Der er også mulighed for kontraktansættelse med 15% kontrakttillæg. 

Hvis du vil vide mere

Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.
Henvendelse kan rettes til Direktør Michael Gravesen tlf. 21 13 04 19

Ansøgning

Ansøgning uploades senest den 7. januar 2024, via nedenstående link.

Den 10. januar 2024 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

1. samtalerunde afvikles den 17. januar 2024 i tidsrummet kl. 12.30-17.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 3-4. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

2. samtalerunde afvikles den 24. januar 2024 kl. 9.00 – 14.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde 1. marts 2024.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Borgerservice, Klosterparkvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951010

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet