Oplev Kalundborgs historie og gys på museet

dato

Tag med på en rejse gennem Kalundborgs middelalderhistorie eller oplev en uhyggelig nat på museet. Kalundborg Museum byder på spændende arrangementer, der både oplyser og skræmmer, med byvandringer og gyseroplevelser i oktober.

Byvandring i middelalderens Kalundborg

Den 17. oktober 2024 kl. 14:00 inviterer Kalundborg Museum til en fascinerende byvandring, hvor historieinteresserede kan komme helt tæt på middelalderens storslåede bygninger. Turen starter ved museets modelby og korstogstapet, hvor Esbern Snare fra Hvideslægten og Kalundborgs grundlæggelse bliver introduceret.

Vandringen fortsætter til ruinerne af Esbern Snares borg og den unikke femtårnede Vor Frue Kirke. Deltagerne vil også passere stenhuset, Nordeuropas bedst bevarede middelalderlige beboelseshus. Det er en unik mulighed for at opleve Kalundborgs rige historie.

Entrépriser: Voksne: 90 kr, Børn 12-17 år: 30 kr, Børn u/12 år: Gratis

Nat på museet: En uhyggelig oplevelse

For dem, der elsker et godt gys, tilbyder Kalundborg Museum "Nat på museet" den 15. oktober 2024. Fra kl. 18:00 kan modige sjæle træde ind i et mørklagt museum, hvor grænsen mellem de levende og døde næsten forsvinder.

Arrangementet byder på møder med spøgelser og genfærd, og der er lagt op til en aften fyldt med gys og gru. Besøgende kan vælge mellem forskellige tidspunkter af 30 minutters varighed, hvor den sidste tid er ekstra uhyggelig. Museet anbefaler, at mindre børn besøger tidligt på aftenen.

Varme drikke og kage kan købes i museets café, og det er en god idé at købe billetter på forhånd.

Entrépriser: Voksne: 50 kr, Børn 4-18 år: 25 kr, Børn 0-4 år: Gratis

Praktisk information

Byvandring i middelalderens Kalundborg:
Dato: Torsdag 17. oktober 2024
Tid: 14:00
Sted: Kalundborg Museum, Adelgade 23, 4400 Kalundborg

Nat på museet:
Dato: Tirsdag 15. oktober 2024
Tid: Fra kl. 18:00
Sted: Kalundborg Museum, Adelgade 23, 4400 Kalundborg



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut